Rreth Nesh

GrowBiz Startup është një program i krijuar nga LinkAcross për t’u ardhur në ndihmë sipërmarrësve që po fillojnë dhe rrisin një biznes të bazuar në vlera dhe të orientuar drejt tregut në të gjithë Ballkanin.

Ndikimi në ekonominë e Ballkanit për 10 vjet

Ne kemi bashkëpunuar me sukses me organizata si USAID dhe qeveritë lokale për të ndihmuar qindra sipërmarrës si ju të cilët fillojnë dhe të rrisin bizneset e tyre në fusha të ndryshme.

Sipërmarrës në programin tonë

Orë Mentorimi

Historia e fillimit tonë

GrowBiz Startup drejtohet nga LinkAcross, një organizatë amerikane, misioni i së cilës është zhvillimi holistik në Ballkan. GrowBiz Startup është ndërtuar mbi shumë vite përvojë paraprake duke u shërbyer qindra sipërmarrësve dhe pronarëve të bizneseve të vogla dhe të mesme në Shqipëri dhe Maqedoni. Duke bashkëpunuar ngushtë me kontaktet tona në Shtetet e Bashkuara, GrowBiz Startup ka qënë një urë lidhëse midis dhjetëra trajnuesve dhe mentorëve ndërkombëtarë të biznesit të cilët kanë punuar me qindra sipërmarrës në Ballkan, duke rezultuar në nisjen e shumë bizneseve që janë fitimprurëse dhe të dobishme për njerëzit & planetin.

Misioni

Lidhja e sipërmarrësve në Ballkan me Mentorë Biznesi, ofrimi i trajnimeve dhe financim të bizneseve për t’i kthyer ëndrrat në biznese të suksesshme.

Vizioni

Të shohim biznese të bazuara në vlera që nisin dhe lulëzojnë në të gjithë Ballkanin, duke kontribuar në zhvillimin holistik të rajonit.

Programi GrowBiz Startup ka qenë thelbësor në hapjen e bizneseve që nuk janë vetëm fitimprurëse, por edhe të dobishme për njerëzit dhe planetin. Qasja jonë unike përdor praktikat më të mira globale dhe vendase, duke u siguruar që çdo biznes që ne ndihmojmë është i përgatitur për t’u përballur me sfidat e tregut modern. Më e rëndësishmja, ne ndihmojmë sipërmarrësit të zbulojnë PSE-në e tyre dhe të vendosin nëse fillimi i një biznesi është i përshtatshëm për ta.

Shërbim

U japim përparësi nevojave dhe qëllimeve të klientëve tanë së pari.

Ekselencë

U shërbejmë klientëve tanë duke shtuar vlerë të lartë në biznesin e tyre.

~

Integritet

Veprojmë me ndershmëri, transparencë dhe vazhdueshmëri

Partneritet

Bashkëpunojmë me ekspertë ndërkombëtarë dhe vendas të biznesit për t’i shtuar vlerë maksimale klientëve tanë.

Ekipi ynë

Njihuni me stafin e pasionuar të GrowBiz Startup. Ekipi ynë përbëhet nga sipërmarrës me përvojë, metorë biznesi dhe ekspertë të industrisë nga Ballkani dhe Shtetet e Bashkuara ku të gjithë janë të bashkuar nga vizioni për të nxitur suksesin e sipërmarrjes në rajon.
Clay Buttemere

Clay Buttemere

CEO & Themelues i LinkAcross | Drejtor i LinkAcross Maqedoni

Jeff Barrett

Jeff Barrett

COO i LinkAcross | Drejtor i LinkAcross Shqipëri

Filip Dimitrievikj

Filip Dimitrievikj

Mentor vendas i GrowBiz & Menaxher Projekti

Marko Hallidri

Marko Hallidri

Mentor vendas i GrowBiz & Menaxher Projekti

+30 mentorë biznesi ndërkombëtar nga SHBA dhe Europa

Gati për të bërë hapin tjetër?

Mësoni më shumë rreth paketave tona të mentorimit për sipërmarrësit e rinj dhe ekzistues dhe se si programi GrowBiz Startup mund të përmbushë nevojat tuaja unike të biznesit.

Adresa:

Rr. Don Bosko, Kompleksi Fiori di Bosko, Kulla 1 nr. 194, Tiranë, Shqipëri
Shiko në hartë

Orari:

Hënë – e Premte: 9:00 – 17:00
Fundjava: Mbyllur
Pushimet Zyrtare: Mbyllur