Burimet

Merrni një akses në një numër burimesh video dhe të shkruara që janë krijuar për të ndihmuar në rritjen e njohurive të biznesit tuaj.

Adresa:

Rr. Don Bosko, Kompleksi Fiori di Bosko, Kulla 1 nr. 194, Tiranë, Shqipëri
Shiko në hartë

Orari:

Hënë – e Premte: 9:00 – 17:00
Fundjava: Mbyllur
Pushimet Zyrtare: Mbyllur