Udhëheqim sipërmarrës në Shqipëri për të filluar dhe rritur bizneset e tyre.

Punoni me një mentor ndërkombëtar dhe vendas për t’ju ndihmuar në kompleksitetin e sipërmarrjes përmes mentorimit individual të personalizuar të biznesit.

Si funksionon mentorimi i biznesit në GrowBiz Startup?

Shikoni videon për të kuptuar thellësisht programin tonë të mentorimit të biznesit dhe se si mund t’ju fuqizojë JU në udhëtimin tuaj të sipërmarrjes.

Ndërtoni me praktikat më të mira globale

Në GrowBiz Startup, ne i kuptojmë sfidat unike me të cilat përballen sipërmarrësit. Programi ynë gjithëpërfshirës i mentorimit është krijuar mbi praktikat më të mira globale si “Business Model Canvas” për t’ju ofruar qartësinë, strategjinë dhe mbështetjen e nevojshme për të nisur dhe rritur biznesin tuaj. Skuadra jonë ju udhëheq në çdo hap, duke nisur nga koncepti fillestar e deri te hyrja me sukses në treg.

Çfarë thonë klientët tanë

Mentorët ju udhëheqin ju dhe biznesin tuaj bazuar në qëllimet që i keni vendosur vetes dhe ata janë të gatshëm të përfshijnë biznesin tuaj në network-un e tyre

Geiv

Mentorët janë të përkushtuar dhe serioz. Këshillimi mbi proceset e biznesit janë pikat kyçe të diskutimit në seancat e mentorimit. Mentorët janë të gatshëm të ofrojnë ndihmë edhe pasi seancat kanë përfunduar.

— Enxhelina

GrowBiz Startup ka qenë thelbësor në rritjen e biznesit tim, duke ofruar njohuri të vlefshme marketingu, këshilla që na kanë kursyer shumë para dhe mentorim që na është përshtatur dhe ka rritur vlerën tonë

Elena

Gati për të bërë hapin tjetër?

Mësoni më shumë rreth paketave tona të mentorimit për sipërmarrësit e rinj dhe ekzistues dhe se si programi GrowBiz Startup mund të përmbushë nevojat tuaja unike të biznesit.

Adresa:

Rr. Don Bosko, Kompleksi Fiori di Bosko, Kulla 1 nr. 194, Tiranë, Shqipëri
Shiko në hartë

Orari:

Hënë – e Premte: 9:00 – 17:00
Fundjava: Mbyllur
Pushimet Zyrtare: Mbyllur