Rëndësia e studimit të tregut për startup-et

Rëndësia e studimit të tregut për startup-et

Fillimi i një biznesi të ri është një proces emocionues i mbushur plot ëndrra dhe ambicie. Megjithatë, studimi i tregut është një nga faktorët kryesorë që mund të përcaktojë suksesin ose dështimin e një startup-i. Kuptimi i tregut është thelbësor; ai ju ndihmon të...