fbpx

Bazat për një StartUp të Suksesshëm

13-14 Qershor   |   18:00 – 20:00

Ditë

:

Orë

:

Minuta

:

Sekonda

Rreth Nesh

Trajnimi dy-ditor live është pjesë e Fazës 1 të GrowBiz Starup që quhet “Bazat e një StartUp-i të Suksesshëm”. Ky event do t'u japë sipërmarrësve njohuri dhe strategji të vlefshme për të filluar ose zhvilluar bizneset e tyre në Shqipëri. Folësët kryesor e eventit janë Geoff Todd dhe Jonathan Barber, të cilit do të ndajnë përvojën dhe ekspertizën e tyre të pasur në botën e biznesit. Pjesëmarrësit mund të kenë pritshmëritë të fitojnë njohuri praktike që do t'i ndihmojnë ata të zhvillojnë baza të forta për biznesin e tyre.

Programi

Dita 1

Nisja dhe Ngritja i një Biznesi të Bazuar në Vlera

Intervistë me Sipërmarrës Vendas

Ndërtimi dhe Testimi i një MVP (Produkti/Shërbim Minimal)

Dita 2

Nisja dhe Ndërtimi i një Biznesi të Orientuar drejt Tregut

Të Mendosh dhe Planifikosh si një Biznesmen

Burime Teknologjike për Sipërmarrësit

Njihuni me Folësit tanë

Jonathan Barber

Jonathan ka 25 vite eksperiencë në fushën e Zhvillimit të Biznesit në sektorin B2B ndërkombëtar të shëndetësisë. Ai krijon dhe menaxhon rrjete distributore në SHBA, Amerikën Latine, Europë, Lindjen e Mesme dhe Azi, duke formuluar dhe zhvilluar parashikime biznesi dhe duke hapur kanale të reja shitjesh. Ai është një eksportues me përvojë i cili ndihmon klientët të përmirësojnë proceset e pajisjeve mjekësore dhe importit. Ai flet frëngjisht dhe gjermanisht dhe udhëtimet e tij të shumta i kanë mundësuar të ndërtojë marrëdhënie të forta ndërkulturore me klientët.

Geoff Todd

Geoff është një ekspert i teknologjisë, marketingut dixhital dhe sipërmarrjes me shumë vite eksperiencë. Ai ka pasion të ndajë aftësitë dhe përvojën e tij si sipërmarrës dhe aktualisht është i përfshirë me disa Startup-e si këshilltar ose partner. Geoff gjithashtu ka kualifikime unike në sistemet e biznesit dhe përdorimin e automatizimit për t’u kursyer bizneseve kohë dhe para.

Ktheni Idene tuaj në një Biznes Fitimprurës

Faza 1: Hidh themelet

Behu pjesë e eventit live Falas "Bazat e një Biznesi të Suksesshëm".

Trajnim 2 ditor në
13-14 Qershor 2023

Faza 2: Testo, Planifiko dhe Financohu

Mentorët tanë ndërkombëtar dhe vendas do t'ju ndihmojnë me rafinimin e idesë tuaj dhe përgatitjen për nisjen e biznesit tuaj.

Faza 2 zakonisht merr 3-6 muaj për të përfunduar

Faza 3: Përgatitu dhe Nis Biznesin

Zbatoni planin e biznesit dhe filloni biznesin.

Faza 3 zakonisht merr 4-8 muaj për të përfunduar

Faza 4: Menaxho dhe Zgjerohu

Zgjidhni problemet unike dhe përditësoni sistemet tuaja kryesore të biznesit ndërsa biznesi rritet. Bëhuni një sipërmarrës më i mirë dhe rrisni aftësitë tuaja menaxhuese.

Faza 4 zakonisht merr 6-12 muaj për të përfunduar.

A keni pyetje? Na kontaktoni!