fbpx

Mentorët tanë

Njihuni me ekipin tonë të mentoreve me përvojë të gjerë që janë të përkushtuar për t'ju mbështetur në udhëtimin tuaj të biznesit.

Christian Pinkston

CHRISHTIAN PINKSTON

Fitz Carty

Fitz Carty

Ron Poff

Ron Poff

Laura Lentz

Laura Lentz

Jim Walter

Jim Walter

MJ Weidman

MJ Weidman

Fadi Maksad

Fadi Maksad

James Bailey

James Bailey

Reed Kennedy

Reed Kennedy

Josh Zoerner

Josh Zoerner

Jon Goslin

Jon Goslin

Stephen Twining

Stephen Twining

Kevin Ness

Kevin Ness

Richard Goodpasture

Richard Goodpasture

Keith Logan

Keith Logan

Hugo Ramos

Hugo Ramos

Dwayne Borg

Dwayne Borg

Jonathan Mangels

Jonathan Mangels

Mike Massey

Mike Massey

John Hall

John Hall

Larry Dudley

Larry Dudley

Jeff Barrett

Jeff Barrett

Michael Twining

Michael Twining

Clay Buttemere

Clay Buttemere

Marko Hallidri

Marko Hallidri

Danail Ristovski

Danail Ristovski

Gati për të filluar?

Na kontaktoni dhe ne do t'ju pergjigjemi. Ne do të bëjmë një vlerësim të idesë tuaj të biznesit dhe do t'ju lidhim me mentorinqë është më i përshtatshëm për nevojat tuaja.