Përgatitni Biznesin tuaj për 2024
nëpërmjet Mentorimit Individual të Biznesit

A e keni të vështirë ta bëni realitet idenë e biznesit tuaj, apo të zgjeroni biznesin tuaj ekzistues? Arrini ëndrrat tuaja të biznesit me skuadrën tonë të Mentorimit të personalizuar Një-me-Një Ndërkombëtar dhe Vendas!

A po shikoni sipërmarrës të tjerë të kenë sukses dhe JU po ndiheni të bllokuar? A mendoni ende për vizionin juaj për një biznes të qëndrueshëm?

Nevoja #1

A e keni ende idenë e biznesit në sirtar?

Po përballeni me vështirësinë e sipërmarrjes dhe jeni të paqartë për vizionin tuaj të biznesit? Nuk duhet t’a bëni vetem! Le të punojmë së bashku për t’i transformuar idetë tuaja në plane të qarta, të zbatueshme, duke kapërcyer pasigurinë dhe duke i kthyer ëndrrat tuaja të biznesit në realitet.

Nevoja #2

Keni frikë nga investimi i madh dhe i shpejtë në një Biznes?

Keni fonde të kufizuara gjatë nisjes së startup-it tuaj? Kjo është si të lundrosh në ujëra të panjohura me një hartë me informacione të pakta. Si e menaxhoni këtë fazë vendimtare, ku planifikimi strategjik dhe financimi i mençur janë çelësi i suksesit tuaj?

Nevoja #3

Menaxhimi i një biznesi mund të jetë rraskapitës!

Ndiheni të mbingarkuar me menaxhimin e biznesit tuaj ndërsa ai zgjerohet, duke balancuar kohën, detyrat dhe dinamikën e stafit/ekipit? Si i ktheni këto vështirësi në triumfe, duke e çuar biznesin tuaj drejt majave të reja të suksesit?

E ardhmja është Tani!

Ju nuk jeni vetëm. Jemi me Ty!

Strategjia #1

Qartësoni, Projektoni dhe Testoni idenë tuaj të biznesit

Punoni me ekipin tuaj të mentorimit për të qartësuar “PSE-në” tuaj dhe vlerat mbi të cilat do të bazohet biznesi juaj. Projektoni dhe testoni një produkt ose shërbim minimal të zbatueshëm, mblidhni komente të vlefshme nga klientët potencial të mundshëm dhe vendosni nëse do të bëni ndryshime në idenë tuaj bazuar në kërkesën e tregut. Pasi të keni një produkt të vërtetuar, jeni gati të kaloni në planifikimin e biznesit.

Strategjia #2

Planifikoni, Financoni dhe Nisni Biznesin tuaj

Tani që ideja juaj është vërtetuar, zhvilloni një plan biznesi me parashikime të detajuara financiare së bashku me skuadrën tuaj të mentorëve. Gjithashtu, ju do të eksploroni dhe zbuloni opsionet e financimit në përputhje me nevojat tuaja financiare.. Së fundi, ju do të zhvilloni strategjinë e marketingut dhe atë operacionale që ju nevojitet për të nisur biznesin tuaj.

Strategjia #3

Drejtoni, Menaxhoni dhe Zgjeroni Biznesin tuaj

Pas lançimit, vazhdoni të takoheni me skuadrën tuaj të mentorimit për të zgjidhur probleme dhe për të gëzuar suksesin. Ju do të punoni në ndërtimin dhe përsosjen e sistemeve kyçe që biznesi juaj do të funksionojë afatgjatë: udhëheqje, menaxhim, brandi, marketing, shitje, distribucion, financë dhe ligjistratura. Drejtoni, Menaxhoni dhe RRITUNI!

Kemi Vende të Limituara Mentorimi Individual! 

Aplikoni sot!

Çfarë thonë Klientët tanë:

Nga Growbiz na pëlqeu: Përkushtimi i duhur në seminare. Mënyra se si u zhvilluan seminaret, ku këshillat dhe proceset se si duhet të funksionojë biznesi ishin pikat kryesore. Ofrim ndihme për këshillim edhe pas përfundimit të seminareve.

– Enxhelina

Mbështetje profesionale e pakushtëzuar dhe e përkushtuar.

– Erzen

Aspekti që më pëlqen më shumë ishte fakti që trajnerët analizojnë situatën aktuale të startup-it dhe më pas japin udhëzime për qëllimet që ka biznesi. Trajnerët ofrojnë një sërë udhëzimesh si p.sh materiale për aplikantin për të punuar deri në seancën e ardhshme. Një tjetër me vlerë madhe është gatishmëria e mentorëve për të ndarë kontaktet e networku-t që mund të kenë rëndësi kyçe në të ardhmen e biznesit tim.

– Geiv

Java Black Friday

Ulje Çmimesh deri në 25%

Ende nuk jeni të sigurt nëse ky program është për ju?

Na kontaktoni në: marko@linkacross.org
ose ne rrjete sociale